Ebru Yaşar, kazandığı ödüllerini koymak için bir ev yaptırdığını söylemişti. Geçtiğimiz gün açıklamalarda bulunan ünlü isim, ödüllerini villaya taşıyacağını dile getirdi.
HaberTürk'te yer alan habere göre; Ebru Yaşar, muhabirlerin 2021 senesinde kazandığı ödülleri anımsatarak yönelttiği "Yeni bir alan düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Vallahi normal daire ayarlamıştık ama villaya geçeceğiz" diyerek espri yaptı.
2022'ye ilişkin dileklerini de açıklayan ünlü şarkıcı "Herkes için sağlık diliyorum. Memleket için, şahsım için, çocuklarım için sağlık ve sıhhat diliyorum. Ondan sonra da çalışmaya devam. Bizler böyle güzel şarkılar söyleyeceğiz. İnsanlar gelip, dinleyecekler birbirimize moral vereceğiz en önemlisi bu." dedi.
Kişisel saldırılar yapmayın: Yorumlarınızda diğer kullanıcıları veya kişileri hakaret içeren ifadelerle suçlamayın veya aşağılamayın.
Irkçı, cinsiyetçi veya ayrımcı yorumlar yapmayın: Yorumlarınızda ırk, cinsiyet, etnik köken, din, cinsel yönelim veya herhangi bir ayrımcılık unsuru içeren ifadeler kullanmayın.
Yasa dışı faaliyetleri özendirmeyin: Yorumlarınızda yasa dışı faaliyetleri özendiren veya teşvik eden ifadeler kullanmayın.
Özel bilgileri paylaşmayın: Yorumlarınızda başkalarının özel bilgilerini paylaşmayın, bu bilgiler kullanıcıların adını, telefon numarasını, adresini, e-posta adresini veya diğer özel bilgileri içerebilir.
Spam ve reklam yapmayın: Yorumlarınızda spam veya reklam içeren ifadeler kullanmayın. Yorumlarınızın reklam içermemesine özen gösterin.