2025 yılında 45. yılını kutlayacak olan Paloma Hotels Grubu’nun üç marka altında Türkiye genelinde 10 binin üzerinde yatak kapasitesi bulunuyor. Bu yatırımla birlikte Antalya Belek’teki ikinci resort yatırımı hayata geçmiş olacak.
BÖLGENIN GÖZDESI
65 bin metrekarelik bir alana yayılan Paloma Sencia, 35 metrekare ile 120 metrekare arasında değişen 358 odası ve havuza doğrudan erişimli oda konseptiyle misafirlerini ağırlamaya hazır. Resort, bir ana restoran ve beş alacarte restoran ile hem yetişkinlere hem de genç ailelere yıl boyunca tatil imkanı sunuyor. Ayrıca, bin 700 kişi ağırlanabilen geniş gala salonları ve toplantı odaları ile gruplara da kapsamlı seçenekler sağlıyor.
Paloma Sencia, 15 Şubat 2025 tarihi itibarıyla yaz-kış açık olacak şekilde yıl boyu misafirlerini ağırlamaya başlayacak.